NI NA ZALOGI

Steklenička SREČA

17,00

Čudovita steklenička s potiskom verza Toneta Pavčka…. V tekst dopišite ime skupine, mi pa dodamo se temu primerno slikico.

Počisti

Ime

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Hvala, ker delite in širite, PIK fashion

steklenička v neoprenu 550ml.

V text ne pozabite dodati imena vzgojiteljice, učiteljice in-ali dopis skupine,ime, če želite drugače polje pustite prazno. Tekste je bele barve vi pa Označite tudi drugo barvo potiska (skupina, ime…)

Borosilikatno steklo v vodo ne izloča strupenih kemikalij, zato je taka steklenica tudi zdravju bolj prijazna. Poleg tega pa tudi ne pušča neprijetnega vonja ter okusa. Vanjo lahko natočite tako svežo vodo, kot topel čaj, ki prija predvsem v zimskem času. Da bo topel ostal dlje časa, poskrbi neoprenska oblekica, ki je hkrati tudi zaščita pred mehanskimi poškodbami. Neopren lahko potiskamo po vasih zeljah, vi pa steklenicko spremenite v zelo uporabno in okolju prijazno promocijsko darilo.

Dodatne informacije

Teža0,499 kg
Barva TISKA 2

bela, črna, fluorstenčno oranžna, fluorstenčno roza, fluorstenčno rumena, fluorstenčno zelena, mint, oranžna, rdeča, rose gold, rumena, srebrna, srebrna z bleščicami, svetlo modra, svetlo roza, temno modra, temno roza, temno rumena, vijolična, zelena, zlata, zlata z bleščicami

0
VAŠ KOŠARICA
  • No products in the cart.