PIŠKOTKI

Hvala, ker delite in širite, PIK fashion

PIŠKOTKI

Prosimo seznanite se tudi z naslednjimi:

INFORMACIJE O PIŠKOTKIH

V Informacijah o piškotkih boste izvedeli vse o piškotkih. Priporočamo, da te informacije preberete, da boste razumeli, kaj piškotki so, kako jih uporabljamo, katere piškotke uporabljamo, informacije, ki jih zbiramo in kako te informacije uporabljamo ter tudi kako nadzorovati njihove nastavitve. Več informacij o tem, kako hranimo vaše osebne podatke, si lahko preberete TUKAJ.
Vedno lahko spremenite nastavitve piškotkov na naši spletni strani. Vaše privoljenje za uporabo piškotkov se nanašajo na spletno stran www.PIKFASHION.si.

Your current state: No consent given. Manage your consent.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki shranjujejo informacije. Piškotki se ob obisku naše spletne strani https://www.PIKFASHION.si naložijo na vašo napravo. Piškotki nam pomagajo k izboljšanemu delovanju spletne strani, zvišajo varnost spletne strani, izboljšajo uporabniško izkušnjo in analizirajo kako stran deluje in kaj bi bilo potrebno izboljšati.

KAKO UPORABLJAMO PIŠKOTKE?
Naša spletna stran uporablja nujne in nenujne piškotke. Nujni piškotki omogočajo pravilno delovanje spletne strani in ne shranjujejo informacij, ki bi omogočali prepoznavanje posameznih oseb.
Nenujni piškotki na naši spletni strani so namenjeni izboljšani uporabniški izkušnji. Piškotke uporabljamo kot orodje, s katerim vam ponudimo prijetnejšo izkušnjo pri obisku našega spletnega mesta. Z nastavljenimi piškotki poskušamo ugotoviti, kako stran deluje, katera vsebina na naši spletni strani vas zanima, zato si vas ti zapomnijo, kadar se nanjo vrnete. Služijo lahko zbiranju informacij o načinu, na katerega uporabljate našo spletno stran in posledičnemu prilagajanju njene vsebine ob vašem naslednjem obisku.

KATERE PIŠKOTKE UPORABLJAMO?
Nujni: Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani. Omogočajo uporabniško sejo in preprečujejo varnostne grožnje. Ti piškotki ne zbirajo ali shranjujejo nobenih osebnih informacij. Primer: ti piškotki omogočajo prijavo v uporabniški račun, omogočajo dodajanje izdelkov v košarico in varno odjavo.
Statistični: Ti piškotki zbirajo informacije, kot je število obiskovalcev spletne strani, katere strani so bile obiskane, izvor obiska itd. Ti piškotki nam omogočajo razumeti in analizirati, kako stran deluje in kje je potrebna izboljšava.
Oglaševalski: Ti piškotki oglase na naši spletni strani prilagodijo vašim interesom in nam pomagajo slediti uspešnostim oglaševalskih kampanj. Informacije, ki jih ti piškotki shranjujejo, lahko uporabijo tudi tretje osebe za prilagajanje oglasov na drugih spletnih straneh in brskalniku.
Funkcionalni: Ti piškotki omogočajo nenujne možnosti spletne strani, kot je npr. deljenje vsebine na družabnih omrežjih.
Preferenčni: Ti piškotki shranjujejo vaše nastavitve in vam s tem omogočajo boljšo in učinkovitejšo izkušnjo ob prihodnjih obiskih naše spletne strani.

COOKIE DESCRIPTION

No records found
KAKO LAHKO NADZORUJETE NASTAVITVE PIŠKOTKOV?
Če se odločite za spremembo nastavitev, lahko kliknete na “Informacije o piškotkih,” kjer lahko spremenite nastavitve ali pa celo popolnoma prekličete soglasje.
Poleg tega različni brkslaniki mogočajo različne metode za blokiranje in brisanje piškotkov, ki jih uporabljajo spletne strani. Te nastavitve lahko spremenite v vašem brskalniku. Več o piškotkih si lahko preberete tudi na www.allaboutcookies.org.

0
VAŠ KOŠARICA
  • No products in the cart.